Δεύτερο παιχνίδι για την ομάδα μας σε διάστημα λίγων ωρών (είχε προηγηθεί το εξ αναβολής με τον Ερύμανθο) με μία ακόμα ήττα απέναντι από την ομάδα των Ψηλαλωνίων .Η ομάδα προσπαθεί για το καλύτερο αλλά οι πολλές απουσίες απο τραυματισμούς και οι αποχωρήσεις παικτών (που πήδηξαν απο το καράβι μόλις βρήκαν τα σκούρα) έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα να είναι στην τελευταία θέση με 3 νίκες λιγότερες απο τον 9ο της βαθμολογίας .Η ομάδα θα παλέψει όλα τα παιχνίδια με το ίδιο πάθος όπως κάνει απο την αρχή της σεζόν και θα προσπαθήσει να αποφύγει τον υποβιβασμό .
Συγχαρητήρια στην ομάδα των Ψηλαλωνίων . Κορυφαίος ένας απο τους καλύτερους παίκτες της κατηγορίας ο Κοντόγεωργας με 23 πόντους 5 τρίποντα με πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας .
Ψηλαλώνια – Φοίνικας Αγυιάς : 63-43
Δεκάλεπτα : 17-8 / 33-22 / 51-30 / 63-43
Φοίνικας Αγυιάς : (Διονυσάτος) : Σκιαδάς 7 (1) , Βασιλόπουλος 6 , Παπαδάτος 5 , Στεφανάτος 2 , Φώτου 11 ,
Ροδόπουλος 6 , Θεοφανόπουλος , Κουτσούκος , Αποστολόπουλος , Διονυσάτος 6 .

Να θυμίσω ότι η ομάδα ιδρύθηκε πριν απο ακριβως 2 χρόνια (2013) απο ανθρώπους που αγαπάνε τον αθλητισμό και το μπάσκετ με διάθεση να ευχαριστηθούν το παιχνίδι . Δεν θέλαμε να ιδρύσουμε έναν ακόμα αθλητικό σύλλογο .
Θέλαμε να ιδρύσουμε μια ομάδα που θα έχει αξίες και θα σέβεται το παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και σεβασμό τον αντίπαλο .
Επίσης στόχος μας είναι να αναπτύξουμε τον αθλητισμό στην συνοικία μας (Έξω Αγυιά) και με τον καιρό η ομάδα μας να βασίζεται με παιδιά απο την γειτονιά μας,άρα δεν είναι αυτοσκοπός μόνο η άνοδος η ο υποβιβασμός η νίκη – ήττα .
Να θυμίσω και κάτι άλλο . Ο Φοίνικας Αγυιάς όπως και όλες οι νεοιδρυθείσες ομάδες (οι περισσότερες τουλάχιστον) δεν έχουν δικαίωμα μεταγραφών για 3 χρόνια (απο την χρονιά της ίδρυσης) βάση κανονισμών της ΕΟΚ αλλά ούτε και δανεικών παικτών .Αυτό κάνει την προσπαθειά μας πολυ πιο δύσκολη σε σχέση με τους αντιπάλους μας που έχουν ενισχυθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.