Δεύτερη σερί εκτός έδρας αναμέτρηση, μετά την ευρεία νίκη στον Πύργο, περιμένει τον Φοίνικα Αγυιάς, ο οποίος ταξιδεύει σήμερα (18:00) στα Καλάβρυτα με στόχο την πρώτη του νίκη εκεί μετά από 2 αποτυχημένες προσπάθειες. Επίσης, από βαθμολογικής άποψης η ομάδα της Αγυιάς ψάχνει την 5η της φετινή νίκη που θα την διατηρήσει σταθερά στην προνομιούχο πρώτη τριάδα. Με ελάχιστες απουσίες θα παρουσιαστεί μετά από πολύ καιρό ο Φοίνικας πράγμα το οποίο διευκολύνει το έργο του.

Από την πλευρά της η Α.Ε. Καλαβρύτων ηττήθηκε στο νήμα με 60-59 την προηγούμενη αγωνιστική από τον Πύργο ’99 και παρέμεινε χωρίς νίκη στην φετινή Γ2. Αυτό και μόνο είναι ένα στοιχείο το οποίο θα δυσκολέψει το έργο των φιλοξενούμενων καθώς οι γηπεδούχοι αναμένεται να πιέσουν στην έδρα τους για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τέλος, η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι αρκετά ενδιαφέρουσα καθώς σε 4 αγώνες το πάνω χέρι το έχει η Α.Ε. Καλαβρύτων με 3 νίκες έναντι 1 του Φοίνικα Αγυιάς. Την περσινή σεζόν οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από μία νίκη στην έδρα των.

By Spyrus

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.