Βαριά ήττα στο πρώτο “τελικό” για την παραμονή για τον Φοίνικα Αγυιάς ο οποίος πλήρωσε την χωρίς προηγούμενο αστοχία του και διασύρθηκε με σκορ 72-47 από την ΑΕ Προαστείου. Η ομάδα της Αγυιάς η οποία λόγω της αναποτελεσματικότητας της  παραδόθηκε στο ρυθμό των γηπεδούχων, κινδύνευσε να χάσει ακόμα και την υπέρ της διαφορά από τον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων (77-48 υπέρ του Φοίνικα) και διατηρεί ακόμα κάποιες πενιχρές ελπίδες για την απευθείας παραμονή.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν λύσεις από αρκετούς παίκτες τους καθόλη την διάρκεια του αγώνα, εκμεταλλευόμενοι τα πολλά άστοχα σουτ των φιλοξενούμενων οι οποίοι με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά δεν μπόρεσαν ποτέ να αποκτήσουν επαφή με το αντίπαλο καλάθι.

Με δεδομένη την άσχημη βαθμολογική κατάσταση στην οποία είναι μπλεγμένη η ομάδα της Αγυιάς βασικός στόχος είναι η αποφυγή της τελευταίας θέσης του βαθμολογικού πίνακα, η οποία οδηγεί απευθείας στην Γ1 Κατηγορία. Ο στόχος αυτός όμως μπορεί να επιτευχθεί ΜΟΝΟ με νίκη επί της ομάδας του Ιωνικού σε δύο εβδομάδες.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αρκετούς φίλους της ομάδας μας οι οποίοι βρέθηκαν στο κλειστό της Αλεξιώτισσας και προσπάθησαν να δώσουν ώθηση στην ομάδα μας για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλουμε να τους τονίσουμε ότι παρουσία τους αυτή είναι απολύτως απαραίτητη στα επόμενα παιχνίδια τα οποία θα κρίνουν το μέλλον του Φοίνικα Αγυιάς στην κατηγορία.

 

By Spyrus

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.