Η 6η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’2 Κατηγορίας αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον, καθώς πλησιάζουμε σιγά σιγά στο τέλος του πρώτου γύρου, με τις ομάδες να θέλουν να πάρουν όσο περισσότερες νίκες μπορούν, ώστε να αποκτήσουν πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους.

Η δράση αρχίζει την 25η Μαρτίου στις 16:00, όπου ο Γαλαξίας Δεμενίκων ψάχνει απεγνωσμένα μία νίκη για να <ξεφύγει> από τον πάτο της βαθμολογίας. Έχει όμως δύσκολο έργο καθώς υποδέχεται στα Ροϊτικα την ομάδα των Αστεριών, που επίσης θέλει να τερματίσει το σερί των 4 ηττών. Την ίδια μέρα στις 20:00(Γήπεδο Ροϊτίκων), ο Ολυμπιακός Πατρών που προέρχεται από μία μεγάλη νίκη απέναντι στην ομάδα των Δεμενίκων, υποδέχεται την Ήλιδα η οποία τερμάτισε το αήττητο του Διαγόρα, μεσοβδόμαδα.

Η Αγωνιστική συνεχίζεται με το, αναμφισβήτητα, μεγαλύτερο ντέρμπυ της αγωνιστικής, αυτό ανάμεσα στον πρωτοπόρο Κεφαλληνιακό και τον Διαγόρα Βραχνεϊκων την Κυριακή 27/03 στις 12:30, στο Γήπεδο Αργοστολίου.

Αργότερα, στις 16:30, ο Ίφιτος Πύργου φιλοξενεί τον Αχαϊκό στον Πύργο, θέλοντας να προσθέσει ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό του. Τέλος, η Γαστούνη ταξιδεύει στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Αγυιάς που θέλει να εκμεταλλευθεί την έδρα του. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή 27/03 στις 21:00 στο Γήπεδο Παναχαϊκής.

 

By Spyrus

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.