Η 5η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’2 Κατηγορίας ΕΣΚΑ-Η είναι και η πρώτη εμβόλιμη του πρωταθλήματος. Διεξάγεται αύριο Τετάρτη 23/03 με τέσσερα ματς και την Παρασκευή 25/03 με ένα ματς.

Ένα πολύ σημαντικό ματς είναι αυτό που θα γίνει αύριο, ανάμεσα στους δύο <ουραγούς>, Γαλαξία Δεμενίκων και Ολυμπιακό Πατρών. Και οι δύο αντίπαλοι θέλουν τη νίκη, η οποία θα τους δώσει ένα μεγάλο ψυχολογικό κίνητρο για τη συνέχεια. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 19:00, στο γήπεδο των Ροϊτίκων.

Δύο καθοριστικά ματς ακολουθούν, τα οποία θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Κάτω Αχαϊας. Στις 19:30, τα Αστέρια Αχαϊας ψάχνουν μία σημαντική εντός έδρας νίκη, απέναντι στον Ίφιτο Πύργου που θέλει την τρίτη θέση. Αμέσως μετά, στις 21:00, ο Αχαϊκός θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα στην Κεφαλλονιά και αντιμετωπίζει τον Φοίνικα Αγυιάς, ο οποίος θέλει τη νίκη για να ανέβει κι’ άλλο στη βαθμολογία.

Ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι έχει μπροστά του ο Διαγόρας Βραχνεϊκων, καθώς πηγαίνει στην Αμαλιάδα για να αντιμετωπίσει την Ήλιδα που σε περίπτωση νίκης της, ανεβαίνει στην δεύτερη θέση. Ο αγώνας θα γίνει στο Βοηθητικό Αμαλιάδας, στις 20:00.

Τέλος, την Παρασκευή 25/03, στις 14:00, ο Κεφαλληνιακός κατεβαίνει στον Αέθλειον με στόχο την εδραίωσή του στην κορυφή. Θα βρεί όμως το εμπόδιο της μαχητικής Γαστούνης, η οποία δεν θα τα παρατήσει εύκολα.

By Spyrus

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.