Η 4η Αγωνιστική της Γ’2 ΕΣΚΑ-Η ξεκινάει το Σάββατο 19/03 και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 21/03.

Το Σάββατο 19/03, στις 20:30 στον Κλειστό Αλεξιώτισσας, η αγωνιστική ξεκινά με τον ουραγό της βαθμολογίας Γαλαξία Δεμενίκων να ψάχνει την πρώτη του νίκη απέναντι στην 3η ομάδα της βαθμολογίας Ήλιδα.

Τι κυρίως πιάτο της αγωνιστικής είναι την Κυριακή 20/03. Το πρόγραμμα ανοίγει με τον αγώνα Κεφαλληνιακός-Αχαϊκός (12:15, Γήπεδο Αντώνης Τρίτσης) , όπου το έργο των φιλοξενούμενων αναμένεται πολύ δύσκολο, καθώς πρέπει να αντιμετωπίσουν τον πρωτοπόρο και αήττητο Κεφαλληνιακό μέσα στο Αργοστόλι. Στις 16:00, άλλη μία δύσκολη αποστολή έχει ο Ολυμπιακός Πατρών καθώς μετά την νίκη-έκπληξη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Φοίνικα Αγυιάς, πρέπει να ταξιδεύσει στον Πύργο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ίφιτο Πύργου, που βρίσκεται στην 5η θέση.

Το μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής, ανάμεσα στον 6ο Φοίνικα Αγυιάς και τα 7α Αστέρια Αχαϊας, το οποίο αναμένεται συναρπαστικό, είναι προγραματισμένο να διεξαχθεί στις 21:00 ( 20/03 Γήπεδο Παναχαϊκής).

Τέλος, η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (21/03) όπου ο 2ος της βαθμολογίας Διαγόρας αντιμετωπίζει την 4η Γαστούνη στο Κλειστό των Ροϊτίκων. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 19:30.

By Spyrus

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.