Η 3η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’2 ΕΣΚΑ-Η αναμένεται ενδιαφέρουσα και μάλλον μας επιφυλάσσει αρκετές αλλαγές στην βαθμολογία. Ας δούμε λοιπόν τα ματς:

Η δράση ξεκινά το Σάββατο 5/03 στις 21:00, στο γήπεδο των Ροϊτίκων, όπου ο Γαλαξίας Δεμενίκων (0-2 νίκες) θέλει να κάνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι στον Ίφιτο Πύργου (1-1 νίκες), ο οποίος μετά την ήττα στην Αμαλιάδα, επισκέπτεται για πρώτη φορά φέτος την Πάτρα, θέλοντας να αποδράσει με το <διπλό>. Το παιχνίδι έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία, καθώς αν ο Γαλαξίας νικήσει, τότε ξεπερνάει τον Ίφιτο, και αποκτά προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, λαμβάνει χώρα την Κυριακή 6/03 στις 14:00, στο κλειστό της Κάτω Αχαϊας όπου ο Κεφαλληνιακός (2-0 νίκες), θέλει να κάνει το 3 στα 3 απέναντι στα Αστέρια Αχαϊας (1-1 νίκες), που αναμένονται να είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Αν τα Αστέρια νικήσουν. τότε θα περάσουν τον Κεφαλληνιακό στη βαθμολογία.

Αμέσως μετά, στις 16:00 ο Αχαϊκός (0-2 νίκες), θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Διαγόρα Βραχνεϊκων (2-0 νίκες), ο οποίος θέλει τη νίκη για να σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Το παιχνίδι θα γίνει στο Κλειστό Κ. Αχαΐας.

Στις 20:00, στο Βοηθητικό Αμαλιάδας η Ήλιδα (2-0 νίκες), που μετά από μία μεγάλη νίκη την προηγούμενη εβδομάδα επί του Ιφίτου, θέλει να κάνει το 3-0 και να εδραιωθεί στην κορυφή. Αντιμετωπίζει την Γαστούνη (1-1 νίκες), η οποία προέρχεται από νίκη απέναντι στον Αχαϊκό. Αν η Γαστούνη πάρει τη νίκη, θα προσπεράσει την Ήλιδα στην βαθμολογία.

Τέλος, η αγωνιστική κλείνει τη Δευτέρα 7/03 στις 19:00, όπου ο Ολυμπιακός Πατρών (0-2 νίκες) που δεν θέλει να μείνει πίσω από τόσο νωρίς, αντιμετωπίζει τον Φοίνικα Αγυιάς (1-1 νίκες) ο οποίος θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του. Το παιχνίδι θα γίνει στο κλειστό Αλεξιώτισσας.

 

By Spyrus

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.