Η 2η Αγωνιστική της Γ’2 ΕΣΚΑ-Η ξεκίνησε το Σάββατο 27/02 με τον αγώνα Κεφαλληνιακός-Ολυμπιακός Πατρών, όπου δεν είχαμε αγωνιστική δράση, καθώς ο Ολυμπιακός Πατρών δεν κατέβηκε στην Κεφαλλονιά, με αποτέλεσμα να μηδενιστεί.

Συνεχίζοντας, την Κυριακή 28/02 περιλαμβάνεται το κυρίως πιάτο της αγωνιστικής, με 3 ματς να διεξάγονται:

Στις 16:00, λαμβάνει χώρα στο Βοηθητικό γήπεδο Αμαλιάδας, το πρώτο ηλειακό ντέρμπι της σεζόν, ανάμεσα στην Ήλιδα η οποία πήρε ένα σημαντικό εκτός έδρας διπλό, στην Κάτω Αχαγιά, την προηγούμενη εβδομάδα και τον Ίφιτο Πύργου, ο οποίος νίκησε τον Φοίνικα Αγυιάς σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι.

Αργότερα, στις 18:30, η Γαστούνη, μετά την ήττα από τα Αστέρια Αχαϊας,υποδέχεται στο πρώτο εντός έδρας της παιχνίδι στο Αέθλειον, την άλλη ομάδα της Κ. Αχαϊας, τον Αχαϊκό που ψάχνει και αυτός την πρώτη του νίκη στη σεζόν.

Στη συνέχεια, στο γήπεδο τον Ροϊτίκων (21:00) θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπυ της Αγωνιστικής, ανάμεσα στον φιλόδοξο Διαγόρα και την νεανική ομάδα των Αστεριών Αχαΐας.

Τέλος, την Τετάρτη 02/03 ο Φοίνικας Αγυιάς υποδέχεται τον Γαλαξία Δεμενίκων, που θέλει να ξεχάσει την εμφάνιση της πρεμιέρας και να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός απέναντι στην ομάδα της Αγυιάς. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 19:30 στο Γήπεδο Αλεξιώτισσας.

By Spyrus

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.