Λιγότερο από 48 ώρες απομένουν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’2 Κατηγορίας. Μία αγωνιστική που χαρακτηρίζεται από τα ταξίδια που έχουν να κάνουν με το “καλημέρα” οι περισσότερες ομάδες. Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά το τι έχουμε να δούμε αυτή την αγωνιστική στα γήπεδα:

Την Κυριακή(21/02) στις 18:00 ο Αχαϊκός επιστρέφει μετά από 1 χρόνο απουσίας και φιλοξενεί στο κλειστό της Κάτω Αχαΐας, την Ίλιδα που θέλει να ξεκινήσει με ένα πολύτιμο εκτός έδρας δίποντο, πολύτιμο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αμέσως μετά, τα Αστέρια Αχαΐας υποδέχονται τη φιλόδοξη Γαστούνη η οποία μετά την διεκδίκηση της 4ης θέσης του περσινού πρωταθλήματος θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της με το “διπλό” στην Κάτω Αχαΐα. Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί στις 20:00.

Νωρίτερα(13:00), ο Γαλαξίας Δεμενίκων μετά από 2 χρόνια επαναδραστηριοποιείται και φιλοξενεί στο γήπεδο των Ροϊτίκων, τον δυνατό Κεφαλληνιακό, ο οποίος ταξιδεύει στην Πάτρα θέλοντας να σπάσει την “κατάρα” των εκτός έδρας αγώνων και θα επιδιώξει φύγει με το ροζ φύλλο από την αχαϊκή πρωτεύουσα.

Στις 17:30, ο Ίφιτος Πύργου επιστρέφει και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του απέναντι στον Φοίνικα Αγυιάς, ο οποίος θέλει να ξεχάσει τις περσινές εμφανίσεις και να επιστρέψει στην Γ’1 Κατηγορία.

Τέλος, ο Ολυμπιακός Πατρών υποδέχεται στο κλειστό Παναγία Αλεξιώτισσα τον δυνατό Διαγόρα Βραχνεϊκων ο οποίος έχει βάλει στόχο την άνοδο. Οι γηπεδούχοι επιδιώκουν μία καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα και θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί, νικώντας το φαβορί. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Δευτέρα 22/02/2016 και ώρα 21:00.

 

By Spyrus

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.