Το τέλος του πρώτου γύρου έφτασε για την Γ’2 Κατηγορία με την 9η Αγωνιστική, η οποία περιλαμβάνει κάποια δυνατά παιχνίδια που θα κρίνουν τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το κυρίως πιάτο της αγωνιστικής θα διεξαχθεί το Σάββατο 09/04 με 4 σημαντικές αναμετρήσεις:

Στις 10:30,ο Ίφιτος Πύργου έχει δύσκολη δουλειά απέναντι στον Κεφαλληνιακό, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά και την ήττα στην Πάτρα, απέναντι στον Φοίνικα Αγυιάς. Η ομάδα του Πύργου θέλει πολύ την νίκη, καθώς σε περίπτωση ήττας και νίκης του Φοίνικα στην Αμαλιάδα, τότε υποχωρεί στην τέταρτη θέση. Στις 17:00, εύκολο, απ’ότι φαίνεται θα είναι το έργο του Διαγόρα Βραχνεϊκων, καθώς καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γαλαξία Δεμενίκων. Από την άλλη πλευρά, ο Γαλαξίας πάει για το, σχεδόν, ακατόρθωτο θέλοντας να κάνει <<σεφτέ>> στις νίκες. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Ροϊτίκων.

Στις 19:00, ο Ολυμπιακός Πατρών ταξιδεύει στην Γαστούνη, θέλοντας να επανέλθει στις νίκες και να ανέβει κι’ άλλο στον βαθμολογικό πίνακα και να συνεχίζει να ελπίζει. Από την άλλη η Γαστούνη μετά τη νίκη επί του Γαλαξία Δεμενίκων, θέλει μία σημαντική εντός έδρας νίκη. Στις 20:00, λαμβάνει χώρα το ντέρμπυ της Αχαγιάς, με τον ψυχολογικά ανεβασμένο Αχαϊκό να <<υποδέχεται>> τα Αστέρια Αχαϊας που έχουν πάρει φόρα και σαρώνουν ό,τι βρουν μπροστά τους τις τελευταίες αγωνιστικές. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό Κ. Αχαϊας.

Η αγωνιστική τελειώνει την Κυριακή 10/04 στις 15:00, όπου η Ήλιδα υποδέχεται τον Φοίνικα Αγυιάς, σε μία μάχη που θα κρίνει τις θέσεις ανόδου.

 

By Spyrus

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.