Βρισκόμαστε σχεδόν στα μισά του 2ου Γύρου του Πρωταθλήματος της Γ’2 ΕΣΚΑ-Η με τις ομάδες να ετοιμάζονται για την τελική ευθεία.

Λόγω της Απεργίας, αναβλήθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αχαϊκό και Κεφαλληνιακό που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Κυριακή το μεσημέρι στο Γήπεδο της Κ. Αχαϊας.

Όλα τα υπόλοιπα ματς θα διεξαχθούν την Κυριακή 08/05, με την αυλαία να ανοίγει με το απόλυτα κρίσιμο ματς, όσον αφορά το τρίτο εισιτήριο για την Γ’1 ΕΣΚΑ-Η, αυτό ανάμεσα σε Αστέρια Αχαϊας και Φοίνικα Αγυιάς, με το νικητή να αποκτά προβάδισμα για την άνοδο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 16:00 στο Κλειστό Γήπεδο Κ. Αχαϊας.

Στο κόλπο ανόδου είναι και ο Ίφιτος Πύργου, ο οποίος βρίσκεται στην τέταρτη θέση και βλέπει άνοδο. Εμπόδιο για τους Πυργιώτες αυτή την αγωνιστική είναι η ομάδα του Ολυμπιακού Πατρών που θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Να σημειώσουμε πως σε περίπτωση νίκης του Ίφιτου Πύργου και σε συνδυασμό με νίκη του Φοίνικα Αγυιάς, θα βρεθεί σε θέση ανόδου. Το παιχνίδι αυτό θα διεξαχθεί στις 18:00 στο Κλειστό Αλεξιώτισσας.

Στις 17:00, η Ήλιδα μετά από την ήττα ”σοκ” στην Γαστούνη θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει την νίκη απέναντι στον ουραγό και αδιάφορο Γαλαξία Δεμενίκων, που ακόμα ψάχνει την πρώτη του νίκη για φέτος. Η ομάδα της Αμαλιάδας έχει απομακρυνθεί αρκετά από τις θέσεις ανόδου μετά από τον μηδενισμό της και την ήττα στην Γαστούνη.

Στις 19:00, στο γήπεδο ”Αέθλειον” η γηπεδούχος Γαστούνη ελπίζει για την νίκη ”έκπληξη” απέναντι στον δεύτερο της κατάταξης Διαγόρα Βραχνεϊκων. Η Γαστούνη βρίσκεται στην 8η θέση και απέχει αρκετά από την 3η θέση που οδηγεί στην παραπάνω Κατηγορία, αλλά σε περίπτωση νίκη θα αλλάξει κατά πολύ το σκηνικό για την άνοδο.

By Spyrus

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.