Δεύτερη σερί ήττα, αυτή τη φορά απέναντι στην ομάδα της Προοδευτικής με 60-56 για τον Φοίνικα Αγυιάς. Αν και ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης υπέκυψε στα αμέτρητα λάθη του από όλες τις κατευθύνσεις και έχασε ΔΙΚΑΙΑ από μια ομάδα που αδικείται από τα αποτελέσματα της στον πρώτο γύρο. Έκαναν λάθη και οι διαιτητές, χωρίς όμως να επηρεάσουν την εξέλιξη του αγώνα.

Ο Φοίνικας ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους, στο τέλος του οποίου ήταν μπροστά με 24-34. Στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι τα μέσα της 3ης περιόδου η καλή εμφάνιση συνεχίστηκε με τη διαφορά να φτάνει στο +14 υπέρ των φιλοξενούμενων. Τι συνέβη από εκεί και πέρα; Πολύ απλά χάθηκε χωρίς λόγο η συγκέντρωση και το μυαλό των παικτών του Φοίνικα οι οποίοι ήταν “ωσεί παρόντες” για το υπόλοιπο της αναμέτρησης παρακολουθώντας απλά το παιχνίδι των αντιπάλων τους. Άπειρα λάθη, κάκιστες επιλογές στην επίθεση και ανικανότητα στον τομέα του σκοραρίσματος έδωσαν την ευκαιρία στους αντιπάλους να γυρίσουν ολοκληρωτικά το παιχνίδι. Σε πολύ κακή μέρα και ο προπονητής Διονυσάτος με τους βοηθούς του που ξέχασαν τους μισούς παίκτες στον πάγκο και ήταν απόντες σε θέματα τακτικής μη μπορώντας να διαχειριστούν την υπέρ τους διαφορά και να ελέγξουν το ρυθμό αποτελεσματικά. Μάλλον είχαν και αυτοί σίγουρη τη νίκη…

Στο τελευταίο λεπτό και με την διαφορά στον πόντο χάθηκαν δύο αμυντικά ριμπάουντ από χαμένες βολές των αντιπάλων πράγμα που αποδεικνύει την μεγάλη έλλειψη συγκέντρωσης για ένα ακόμα ματς.

Επόμενο ματς στο ίδιο γήπεδο απέναντι στον Κένταυρο Πατρών την επόμενη εβδομάδα με την ελπίδα πως τα πράγματα θα βελτιωθούν ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

By Spyrus

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.