Αυτό το Σαββατοκύριακο 18-19/02/2017 θα διεξαχθεί η 2η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’2 Κατηγορίας και το foinikasagyias.gr σας μεταφέρει όλη την δράση του διημέρου:

Ξεκινάμε με τον 1ο Όμιλο και το πρώτο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής, αυτό ανάμεσα σε Ήλιδα Αμαλιάδας και Μυρσιναϊκό (18/02 16:00), ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί, παρά το ότι έρχεται νωρίς στο πρωτάθλημα, να έχει καθοριστική σημασία και για την μάχη των πλέι-οφς. Αυτό γιατί σε περίπτωση που συναντηθούν οι δύο ομάδες, θα μεταφέρουν τα μεταξύ τους αποτελέσματα της Α’ Φάσης, πράγμα που θα δώσει μεγάλο πλεονέκτημα στον σημερινό νικητή. Ο αγώνας Ήλιδα-Μυρσιναϊκός θα διεξαχθεί στο Βοηθητικό Αμαλιάδας. Δεύτερη μάχη για τον πρώτο Όμιλο, ανάμεσα σε Κυλλήνη και Ίφιτο Πύργου (18/02 18:00), στο Γήπεδο ‘Αέθλειον’. Από την μία πλευρά η γηπεδούχος Κυλλήνη θέλει να πάρει ότι μπορεί από έναν πολύ δύσκολο αγώνα και να ξεπεράσει την βαριά ήττα της πρεμιέρας, ενώ ο Ίφιτος που δυσκολεύτηκε απέναντι στην Γαστούνη, θέλει ένα εύκολο εκτός έδρας δίποντο. Τέλος, την ίδια μέρα (18/02), στις 20:00, η Γαστούνη υποδέχεται το Στρούσι σε μία τοπική σύγκρουση. Και οι δύο ομάδες θέλουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα η οποία θα τους δώσει σημαντική ψυχολογική ώθηση σε μία δύσκολη συνέχεια.

Συνεχίζουμε με τον 2ο Όμιλο, όπου ο Ολυμπιακός Πατρών δίνει τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν(είχε ρεπό την 1η Αγωνιστική) και φιλοξενείται από τα Ψηλαλώνια στο ΠΕΑΚ Δημήτριος Τόφαλος στην μοναδική αναμέτρηση του Σαββάτου 18/02 για τον 2ο Όμιλο (18:30). Από την μία πλευρά τα Ψηλαλώνια ψάχνουν για την πρώτη τους νίκη στη σεζόν και θέλουν να ξεπεράσουν την ήττα της πρεμιέρας από τον Φοίνικα Αγυιάς, ενώ οι ‘ερυθρόλευκοι’ θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να καλύψουν την διαφορά του -1 βαθμού λόγω τιμωρίας έτσι ώστε να μπορούν να διεκδικήσουν στα ίσα μία θέση στην τριάδα. Μεταφερόμαστε στην ορεινή Αχαία, όπου η ομάδα των Καλαβρύτων θέλει να εκμεταλλευτεί το κλειστό των Καλαβρύτων για να πάρει (19/02 19:00), μία σημαντική νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας και βρίσκει απέναντί της τον Αστέρα Τέμενης ο οποίος θέλει να ξεπεράσει την ήττα της πρεμιέρας με τον Γαλαξία με μία μεγάλη εκτός έδρας απόδραση από τα Καλάβρυτα. Τέλος για τον δεύτερο όμιλο, ο Γαλαξίας Δεμενίκων υποδέχεται τον Φοίνικα Αγυιάς και θέλει να να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι του Φοίνικα θέλουν το 2/2 στο πρωτάθλημα, που θα τους φέρει στην κορυφή του ομίλου. Ρεπό για την 2η Αγωνιστική έχει ο Αχαϊκός.

By Spyrus

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.