Μεγάλη ανατροπή και ξεκίνημα με το δεξί!! (Φοίνικας Προοδευτική 62-58)

Πολύ μεγάλο ματς στο Δημήτριος Τόφαλος ανάμεσα στις δύο ομάδες με την μπίλια της νίκης να κάθεται τελικά στον Φοίνικα ο οποίος γύρισε 2 φορές το ματς από μεγάλες διαφορές που κατάφεραν να χτίσουν οι φιλοξενούμενοι!

Η Προοδευτική μπήκε δυνατά στο ματς και είχε συνεχώς το πάνω χέρι στο πρώτο δεκάλεπτο το οποίο έληξε με σκορ 10-19 υπέρ της.

Στην δεύτερη περίοδο τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ διαφορετικά με τον Φοίνικα να βρίσκει σιγά σιγά ρυθμό στην επίθεση και με επιμέρους σκορ 23-13 έκλεισε υπέρ του το πρώτο ημίχρονο με μικρή διαφορά της τάξεως του 1 πόντου (33-32).

Τα δύο πρώτα δεκάλεπτα του αγώνα ανήκαν αντίστοιχα σε κάθε μία από τις δύο ομάδες. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά, η Προοδευτική κυριάρχησε απόλυτα σε όλες τις πτυχές του γηπέδου κατά την διάρκεια του 3ου δεκαλέπτου παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να προηγείται με διαφορά άνω των 15 πόντων. Η τρίτη περίοδος έκλεισε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με +9 (41-50) τρέχοντας ένα επιμέρους 18-8.Όλα άλλαξαν στο 4ο και πιο καθοριστικό δεκάλεπτο όπου οι παίκτες του Φοίνικα δείχνοντας ψυχή και πάθος σε άμυνα και επίθεση ολοκληρώνοντας μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές που έχει πετύχει ποτέ η ομάδα, γυρίζοντας ματς από το -15. Ο Φοίνικας Αγυιάς σκοράροντας αλλεπάλληλα και πραγματοποιώντας εξαιρετικές αμυντικές προσπάθειες έφτασε να προηγείται με 58-57 ένα λεπτό πριν τη λήξη, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα (62-58) με την πρώτη νίκη να είναι πλέον γεγονός και μάλιστα απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο.

Start a Conversation

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.