Η 5η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’2 ΕΣΚΑ-Η αποδείχτηκε καθοριστική και σημαδιακή.

Ο Ολυμπιακός Πατρών πέτυχε μία σημαντική νίκη, η οποία έγινε πιο ιδιαίτερη με τον τρόπο που ήρθε για τους “ερυθρόλευκους”. Ενώ μέχρι τις αρχές της τρίτης περιόδου βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 28-39, κατάφεραν να επιβάλουν ένα σερί 22-1 και να πάρουν μία θριαμβευτική νίκη.

Ένα “μικρολαθάκι” αποδείχτηκε τελικά μεγάλο λάθος για την ομάδα της Αμαλιάδας, καθώς παρά την μεγάλη νίκη της επί του Διαγόρα Βραχνεϊκων με 54-50, στο 7ο λεπτό του αγώνα έπαιζε χωρίς “μικρό”, κάτι που αποδείχτηκε μοιραίο, καθώς μετά την ένσταση του Διαγόρα, η Ήλιδα απειλείται με μηδενισμό στον συγκεκριμένο αγώνα.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια, το πιο σημαδιακό, ήταν εκείνο ανάμεσα στα Αστέρια Αχαϊας και τον Ίφιτο Πύργου, όπου τα Αστέρια, παρότι βρίσκονταν πίσω στο σκορ, επιχείρησαν μία μεγάλη ανατροπή την οποία όμως δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν, καθώς στο τελευταίο λεπτό και ενώ η διαφορά ήταν στους 2 πόντους, παίχτης των Αστεριών βρισκόταν στον αιφνιδιασμό και πριν προλάβει να τελειώσει τη φάση, δέχθηκε “τρικλοποδιά” από τον παίκτη του Ίφιτου, με τον διαιτητή να δίνει τελικά “άουτ”! Τελικά, ο Ίφιτος Πύργου επικράτησε με 51-53.

Τέλος, οι Κεφαλληνιακός και Φοίνικας Αγυιάς, επικράτησαν έναντι της Γαστούνης και του Αχαϊκού με 52-61 και 48-63, αντίστοιχα.

 

By Spyrus

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.