Ο Φοίνικας Αγυιάς επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις μετά από μία στείρα σειρά αγώνων που του απέφερε μόνο ήττες με μεγάλες διαφορές και πέτυχε ευρεία νίκη με 69-44, απέναντι στην ομάδα των Πετεινών, η οποία έχει ήδη 2 νίκες στην διαδικασία των πλέι-οφ.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα ματς η ομάδα της Αγυιάς πετούσε κυριολεκτικά “φωτιές” και με πρωταγωνιστές τον… συνήθη ύποπτο Γ. Μιχελή (22 π.) και την μεγάλη έκπληξη, τον Ν. Κώτσα, οποίος ήταν εξαιρετικός με 21 πόντους στην επίθεση. Σημαντική η συνεισφορά και των Τ. Παγώνη, Α. Γεωργιόπουλου και Κ. Μαλαμή που ήταν εξαιρετικοί στην άμυνα και φυσικά, μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές του Φοίνικα, ο οποίος ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα για το μεγαλύτερο κομμάτι του.

Έτσι ο Φοίνικας Αγυιάς κατάφερε να διατηρηθεί στην 5η θέση της βαθμολογίας των πλέι-οφ της Γ1 Κατηγορίας, η οποία ενδέχεται να δώσει άνοδο. Επόμενη αναμέτρηση, απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Πυρσό (Κυρ. 17:00, Δημ. Τόφαλος) εντός έδρας σε ένα ακόμα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Φοίνικα που θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

By Spyrus

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.