Διασύρθηκε στην Αμαλιάδα- Μια ήττα που πρέπει να γίνει μάθημα για την συνέχεια (Ήλιδα- Φοίνικας Αγυιάς 60-34)

Ο Φοίνικας Αγυιάς έκανε την χειρότερή του εμφάνιση σε αγώνα για το πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια και υπέστη ιστορικό διασυρμό από την Ήλιδα (63-34).

Ειδικά στο επιθετικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι δεν εμφανίστηκαν στο γήπεδο σε κανένα σημείο του αγώνα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σταθούν ούτε αμυντικά παρά το καλό ξεκίνημα σε αυτό τον τομέα. Ενδεικτικοί της κακής επιθετικής απόδοσης οι 2 πόντοι στο 3ο και πιο καθοριστικό δεκάλεπτο όπου η διαφορά εκτοξεύθηκε από το -11 του ημιχρόνου μέχρι και πάνω από 30. Οι παίκτες του Φοίνικα σαφώς επηρεασμένοι από τις απώλειες που αντιμετωπίζει η ομάδα δεν βρήκαν το κουράγιο και την ψυχολογία να ανταποκριθούν σε ένα παιχνίδι που δεν τους ευνόησε καθόλου από την αρχή έως το τέλος. Πρέπει όμως όλοι να κατανοήσουν τις αιτίες που οδήγησαν σε αυτή την κακή εμφάνιση με σκοπό να εμφανιστεί καλύτερη η ομάδα ενόψει μίας δύσκολης συνέχειας.

Παρόλα αυτά με 3 Αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση των αγώνων της πρώτης φάσης, όλα θα κριθούν στις επόμενες κρίσιμες αναμετρήσεις απέναντι σε Ολυμπιακό Πατρών, ΑΕΚ Κ. Παναγιάς και Πύργο ’99 με τον Φοίνικα Αγυιάς να έχει την δυνατότητα να μπει στα πλέι-οφ ακόμη και με ρεκόρ 5-1 πράγμα που τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στην άνοδο.

Start a Conversation

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.