Δημοσιεύθηκε η Ειδική Προκήρυξη της Γ’2 Κατηγορίας

Σήμερα (12/01/2017) το πρωί, δημοσιεύθηκε και επίσημα πλέον, από την διοργανώτρια αρχή η Ειδική Προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ’2 Κατηγορίας ΕΣΚΑ-Η για την σεζόν 2016-2017 με την συμμετοχή και του Φοίνικα Αγυιάς. Επίσης, έγινε γνωστό ποιες ομάδες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα την φετινή σεζόν.

Οι ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα είναι οι εξής:

Από το προηγούμενο πρωτάθλημα: Ίφιτος Πύργου, Φοίνικας Αγυιάς, Αχαϊκός, Ήλιδα, Ολυμπιακός Πατρών, Γαστούνη και Γαλαξίας Δεμενίκων

Από την περσινή Γ’1 (υποβιβασμός): Καλάβρυτα και Στρούσι

Ομάδες που συμμετέχουν για πρώτη φορά: Τιτάνες Πύργου, Αστέρας Τεμένης, Μυρσιναϊκός και Α.Σ. Κυλλήνη

Όπως διαπιστώνουμε λοιπόν, το φετινό πρωτάθλημα της Γ’2 ΕΣΚΑ-Η θα απαρτίζεται από 13 ομάδες (το πιο πιθανό είναι να δηλώσουν συμμετοχή όλες οι παραπάνω), 7 από τον νομό Ηλείας και οι υπόλοιπες 6 από τον νομό Αχαϊας. 

Το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος θα γίνει γνωστό μετά την ολοκλήρωση της διορίας υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής (30/01) με συμπληρωματική προκήρυξη, αλλά το πιο πιθανό είναι η διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 2 ομίλους, πιθανότατα χωρισμένους με βάσει γεωγραφικά κριτήρια και την διεξαγωγή και 2ης φάσης πλέι-οφ ανόδου.

Όλα αυτά όμως, καθώς και το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων θα επισημοποιηθούν την Πέμπτη 02/02/2017 και ώρα 18:30 στα γραφεία της Ένωσης, με την διεξαγωγή της Κλήρωσης του πρωταθλήματος, παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων. Το πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει μία σχεδόν εβδομάδα μετά, δηλαδή το σαβ/κο 11-12/02 2017.

Για να δείτε την Ειδική Προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ’2 Κατηγορίας ΕΣΚΑ-Η, πατήστε ΕΔΩ

 

Start a Conversation

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.