Δημοσιεύθηκαν οι ημερομηνίες και ώρες του Α’ Γύρου (1ος&2ος Όμιλος)

Δημοσιεύθηκαν σήμερα από την ΕΣΚΑ-Η οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες για τους αγώνες του Α’ Γύρου και για τους 2 ομίλους του φετινού πρωταθλήματος της Γ2 Κατηγορίας. Το αναλυτικό Πρόγραμμα του πρώτου Γύρου και των 2 ομίλων μπορείτε να το δείτε όπως πάντα στην καρτέλα Αγωνιστική Περίοδος

Όσο για την ομάδα μας, λόγω μη διαθεσιμότητας του κλειστού της Αγυιάς, η εντός έδρας πρεμιέρα απέναντι στα Ψηλαλώνια θα διεξαχθεί την Κυριακή 12/02/17 και ώρα 20:30 στο Π.Ε.Α.Κ. Δημήτριος Τόφαλος. Όσο για τους υπόλοιπους εντός έδρας αγώνες του 1ου Γύρου, θα διεξαχθούν κανονικά στο Γήπεδο Π.Γ.Ε. Την 2η Αγωνιστική ο αγώνας με τον Γαλαξία Δεμενίκων θα γίνει την Κυριακή 19/02 και ώρα 21:00, στο Γήπεδο Ροϊτίκων.

Τέλος, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πως καθ’όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος και των PLAYOFFS ανόδου, θα σας κρατάμε ενήμερους με συνεχή ενημέρωση για την αγωνιστική δράση, πριν και μετά την κάθε αγωνιστική ημέρα. Θυμίζουμε, επίσης, πως μπορείτε να είστε πάντα συντονισμένοι κάνοντας SUBSCRIBE ώστε να λαμβάνετε συνεχείς ειδοποιήσεις σε οποιαδήποτε συσκευή επιθυμείτε.

Πρόγραμμα Φοίνικας Αγυιάς Α' Γύρος

ΗμερομηνίαGameΏρα / Αποτελέσματα Court

Start a Conversation

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.