Δεν βλεπόταν- Κρατάει μόνο την νίκη (Τιτάνες Πύργου- Φοίνικας Αγυιάς 46-66)

Με 9 παίκτες, λόγω των πολλών απουσιών, ταξίδεψε χθές στον Πύργο η αποστολή του Φοίνικα Αγυιάς για να αντιμετωπίσει τους Τιτάνες Πύργου, οι οποίοι έψαχναν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Η απόδοση της ομάδας για ακόμα ένα παιχνίδι δεν ήταν ικανοποιητική, ειδικά στο πρώτο μισό, παρά το προβάδισμα που διατηρούσε για όλη, σχεδόν, την διάρκεια του αγώνα. Οι Τιτάνες ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν στο σκορ πολλές φορές στο πρώτο δεκάλεπτο, στου οποίου το μεγαλύτερο μέρος ήταν ανώτεροι των φιλοξενούμενων. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φοίνικας ήταν ελαφρώς καλύτερος και εκμεταλλευόμενος το νεκρό διάστημα επιθετικά των γηπεδούχων, πέτυχε κάποια καθοριστικά καλάθια, τα οποία του έδωσαν μία διαφορά ασφαλείας, ώστε να φτάσει στην 4η νίκη του και να διατηρηθεί 3ος.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Τιτάνες Πύργου, αποτελούν μία από τις καλύτερες ακαδημίες καλαθοσφαίρισης στην πόλη του Πύργου, με το ρόστερ τους, με το οποίο κατεβαίνουν φέτος στο πρωτάθλημα της Γ2 Κατηγορίας, να αποτελείται αποκλειστικά από νεαρούς αθλητές ηλικίας 12-23 ετών. Όπερ και σημαίνει πως αυτομάτως το έργο τους στο φετινό πρωτάθλημα είναι δυσκολότερο καθώς αντιμετωπίζουν κάθε εβδομάδα ομάδες με αθλητές πολύ μεγαλύτερους ηλικιακά. Παρόλα αυτά, αξίζουν συγχαρητήρια για την συνεχή τους βελτίωση παιχνίδι με παιχνίδι καθώς και τις φιλόδοξες προσπάθειες των παιδιών αυτών σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα.

Ευχόμαστε πολλές νίκες στη συνέχεια!

Όσο για την ομάδα μας, μετά την διακοπή του Πάσχα, φιλοξενείται στα Καλάβρυτα (15/04, 18:00) με στόχο την 5η νίκη πριν το ντέρμπι με τον Αστέρα Τέμενης.

Start a Conversation

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.