Εφιαλτικό αποδείχθηκε το παιχνίδι με τον Γαλαξία για τον Φοίνικα Αγυιάς, ο οποίος μετά από κάκιστη εμφάνιση από όλους σχεδόν τους παίχτες του και ενώ έλεγχε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του με διαφορές που έφτασαν και τους 10 πόντους, υπέστη την καθιερωμένη πλέον ήττα “σοκ” στις πρώτες 3 αγωνιστικές τα τελευταία χρόνια και πλέον υποχώρησε στην δεύτερη θέση. Οι παίκτες του Φοίνικα Αγυιάς παρά τα πάρα πολλά λάθη τους στην επίθεση έδειχναν να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού, όμως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Με πολύ πάθος (αυτό που έλειπε κατά πολύ στον Φοίνικα σε σχέση με την πρεμιέρα), η ομάδα των Δεμενίκων πήρε μία σημαντική νίκη που ίσως έχει διπλή σημασία ενόψει πλέι-οφς. 

Γαλαξίας Δεμενίκων-Φοίνικας Αγυιάς 51-47

Τα δεκάλεπτα: 10-14/18-27/35-35/51-47

Γαλαξίας Δεμενίκων (Παναγιώτου): Πνευματικός, Αντωνόπουλος 3, Παρασκευόπουλος 4, Σέρβας 2, Μπαρούνης 7(1), Πετράτος Ν. 12, Αδαμόπουλος 1, Μιχαλόπουλος 4, Καραμπούλης 2, Πετράτος Β. 16(1)

Φοίνικας Αγυιάς (Διονυσάτος): Παπαγιάννης, Παπαδάτος, Μιχελής 10, Στεφανάτος 2, Πούσιας 4(1), Καλλιφείδας 2, Γιαννάτος 13, Κοντογιάννης 12, Φραγκισκάτος 5, Τσεκλένης, Δρακοπαναγιωτάκης 

 

By Spyrus

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.