Πήρε τον πρώτο τελικό ο Φοίνικας Αγυιάς βγάζοντας ψυχή και πάθος στο παιχνίδι του μετά από πολύ καιρό νικώντας μια πολύ δυσκολοκατάβλητη ομάδα και έφυγε για τα πλέι οφ ανόδου της Γ1 Κατηγορίας όπου θα ξεκινήσει από την 4η θέση με ρεκόρ 3-3. Μαζί του η Προοδευτική Πατρών και η ΑΕΚ Κ. Παναγιάς οι οποίες νίκησαν Κένταυρο και Γαστούνη αντίστοιχα και προκρίθηκαν αμφότερες με ρεκόρ 2-4. Θυμίζουμε ότι η Ήλιδα είχε ήδη προκριθεί και θα ξεκινήσει με 5-1. Από τον πρώτο όμιλο  προκρίθηκε η ΑΕ Ροϊτίκων (5-1), ο Πυρσός (5-1 η 4-2)*, ο Αστέρας Τέμενης (5-1 η 4-2) και οι Πετεινοί Πατρών (0-6).

Στα πλει-άουτ υποβιβασμού θα αγωνιστούν ο Πύργος ’99 (2-0) μετά την χθεσινή του ήττα από τον Φοίνικα στο “Δ. Τόφαλος” και ο Κένταυρος Πατρών (0-2) από τον 2ο Όμιλο ενώ από τον 1ο θα συμμετέχουν το Σοπωτό (1-1), και ο Αετός Πατρών (1-1) μετά την χθεσινή του νίκη επί του Ολυμπιακού Αιγίου ο οποίος μαζί με την ομάδα της Γαστούνης από τον 2ο Όμιλο υποβιβάστηκαν στην Γ2 Κατηγορία.

Όσον αφορά τις θέσεις ανόδου στην Β’ Κατηγορία της επόμενης αγωνιστικής περιόδου οι οποίες, επίσημα, είναι οι 3 πρώτες των πλέι-οφ είναι πολύ πιθανό να έχουμε και επιπλέον ομάδες που θα ανέβουν λόγω των έντονων ανακατατάξεων σε εθνικά και τοπικά πρωταθλήματα.

* Αναμένεται το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Αστέρα και Πυρσό σήμερα στο Αίγιο

By Spyrus

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.