Άψυχος ο Φοίνικας, έχασε εύκολα από την ουραγό της βαθμολογίας (ΕΦΑ Αιγίου- Φοίνικας Αγυιάς 52-60)

Ντροπιαστική εμφάνιση και ακόμα μία ήττα για τον Φοίνικα Αγυιάς ο οποίος είδε την ουραγό της βαθμολογίας ΕΦΑ Αιγίου να παίρνει άνετο διπλό στο Δημήτριος Τόφαλος (52-60). Δεν έχει ελπίδα για παραμονή στην κατηγορία ο Φοίνικας αν συνεχίσει με τέτοιες εμφανίσεις.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα της Αγυιάς, η οποία υποδέχεται αύριο τον Α.Σ. Κεφαλονιά, χωρίς να έχει περιθώρια για νέες απώλειες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του Φοίνικα ήταν από την αρχή του αγώνα εντελώς εκτός παιχνιδιού με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ και να ελέγχουν πλήρως το ρυθμό του αγώνα, προηγούμενοι σταθερά με μικρές διαφορές. Ανά διαστήματα όμως ο Φοίνικας προσπάθησε, μετά από καλές άμυνες, να βρει ρυθμό και να γυρίσει το ματς πράγμα που κατάφερε παίρνοντας ισχνό προβάδισμα (51-47) 3 λεπτά πριν την λήξη. Δυστυχώς όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη αφού ακολούθησε ολική κατάρρευση των γηπεδούχων με τους παίκτες της ΕΦΑ να βάζουν κομβικά σουτ, πετυχαίνοντας ένα επιμέρους σκορ 1-13 τα τελευταία λεπτά, το οποίο τους έδωσε μία σημαντική νίκη.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως μετά την επιστροφή από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές η συμμετοχή στις προπονήσεις της ομάδας είναι μηδαμινή με αποτέλεσμα πολλοί παίκτες να μην μπορούν να προσφέρουν τα αναμενόμενα και ιδιαίτερα παίκτες που αποκτήθηκαν για να ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο, με τα αποτελέσματα να είναι οι κακές εμφανίσεις.

Αύριο 12/01 (13:45), στο ίδιο γήπεδο ο Φοίνικας δίνει ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Κεφαλονιάς θέλοντας να ρεφάρει την σημερινή ήττα.

Start a Conversation

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.